Styrelse

Styrelsen är föreningens beslutande organ och ansvarar för att föreningens verksamhet bedrivs i enlighet med stadgar och årsmötesbeslut.

Sofia Stenfeldt (Ordförande)
Sofia är strateg på kommunikationsbyrån Qlok. Hon har lång erfarenhet av kommunikation och opinionsbildning på flera fackförbund, ungdomsorganisationer och i hyresgäströrelsen. Sofia har utbildning bland annat i freds- och konfliktvetenskap, psykologi samt reklam- och PR-vetenskap.

Alexandra Lövgren
Alexandra studerar hållbar utveckling och textil hållbarhet och tar examen sommaren 2023. Hennes engagemang för att förbättra textilindustrin väcktes på gymnasiet när hon studerade textildesign.

Jonas Andersson
Jonas har lång erfarenhet av arbete inom ideell verksamhet och ungdomsrörelsen med flertalet olika styrelse och ordförandeuppdrag. Jonas har bland annat arbetat för FN-förbundet. Jonas är Statsvetare men har även studerat mänskliga rättigheter, interkulturell kommunikation och genusvetenskap.

Liv Fjellander
Liv är projektledare för hållbar konsumtion på Svenska Miljöinstitutet IVL. Dessförinnan jobbade hon på Futerra, en förändrings- och kommunikationsbyrå inriktad på hållbar utveckling. Hon har lång erfarenhet av civilsamhället framförallt inom freds-, utvecklings- och genusfrågor genom organisationer som PeaceQuest och Kvinna till Kvinna. Hon var dessutom en av initiativtagarna till Fair Action.

Martin Nordlinder
Martin arbetar med strategisk och kreativ varumärkesutveckling i byrån Kroon & Nordlinder. Som copywriter och strategisk kreatör har han lång erfarenhet av idéburen verksamhet, från uppdragsgivare som Rädda Barnen, Svenska kyrkan, KFUM, Samhall och många flera. Han undervisar på Berghs School of Communication.

Niloofar Niknam
Niloofar är marknadschef för startup:en Zipforce som tillverkar portabla elmotorer för att förvandla vanliga cyklar till elcyklar. Hon har erfarenhet inom digital marknadsföring, varumärkes- och tillväxtstrategier. Hon sitter även i styrelsen för den ideella föreningen Child Foundation Sverige.

Rebecka Winell
Rebecka arbetar med insamling på Barncancerfonden och har spetskompetens inom stora gåvor och testamentsgåvor. Hon har erfarenhet av insamling både i Sverige och i Storbrittanien. Rebecka är jurist med en master i internationella relationer.

Shanar Tabrizi
Shanar arbetar som konsult åt FN-organisationer och ideella organisationer. Hon har jobbat med utvecklingsarbete med fokus på klimat, miljö och jämställdhet på FNs miljöprogram, samt med påverkansarbete och policyfrågor inom cirkulär ekonomi i Bryssel. Shanar har även arbetat med schyssta/fossilfria pensioner.

Shari Sabel Strandmark
Shari har bakgrund som projektledare inom utbildning, teater och film med fokus på barn och unga. Shari har god föreningsvana och har grundat två ideella organisationer. Hon har även stor internationell erfarenhet med kontakter och projekt i Guatemala, Etiopien och Serbien. Shari har även jobbat som utbildningssamordnare på nätverket Schyst resande.

Styrelsen är föreningens beslutande organ och ansvarar för att föreningens verksamhet bedrivs i enlighet med stadgar och årsmötesbeslut.