Ansök till årets influencernätverk

Snart kickar vi igång årets influencernätverk - ett forum för dig som vill påverka inom hållbarhet genom din plattform. Första träffen är i april 2023, och vi vill ha med dig! 

till hemsidan influencernätverk

I nätverket får du all kunskap som krävs för att vara med och påverka till ett mer hållbart samhälle genom din plattform. Vi stöder dig att reflektera över hur du påverkar, din målgrupp och vilka kanaler som passar bäst. Dessutom får du möjlighet att knyta värdefulla kontakter med de andra deltagarna. 

Under våren 2023 kommer nätverket att hålla totalt fyra träffar, två fysiskt och två digitalt. Varje möte har ett tema och behandlar olika frågeställningar såsom: Hur pratar jag om hållbarhet utan att det råkar bli greenwashing? Eller ”Vilka vill jag påverka?” Träffarna kommer att innehålla både teoretiska och praktiska utbildningsdelar. Det kommer att finnas tid för både individuell och gruppreflektion. Ingen förkunskap krävs, bara ett intresse för att lära dig om hållbarhetsfrågor.

Första träffen kommer att ske den 15e april i Stockholm då bland annat influencern Johanna Leymann föreläser om hållbart entreprenörskap och påverkansarbete. Fair Action står för resa och boende för personer bosatta utanför Stockholmsområdet. Ytterligare en träff kommer att vara på plats i Stockholm.

Influencernätverket är ett nätverk för dig mellan 18–25 år och som:
🌿 Har ett sociala medier konto 
🌿 Vill starta ett sociala medier konto
🌿 Har eller vill starta en podcast, blogg eller liknande

Vill du veta mer? Läs intervjun med Jasmine som deltog i förra årets nätverksutbildning.

ANSÖK HÄR

Sista ansökningsdag är 28e februari.