Influencernätverk

Välkommen till ”Use Your Influence” – en plattform som är skapad av Fair Action, och som är dedikerad åt unga mellan 18-25 år, med ett mål i sikte: att inspirera en ny generation av influencers att göra skillnad inom hållbarhet.

I nätverket får du en möjlighet att träffa likasinnade och prata om ämnen DU tycker är viktiga!

I nätverket ger vi dig inte bara verktygen du behöver för att påverka positiv förändring i samhället genom din plattform,
vi rustar dig även med djupgående kunskap och stöd för att göra detta på ett meningsfullt sätt. Vi ser till att du inte bara är en influencer, utan en medveten sådan.

Vi uppmuntrar dig att reflektera över din inverkan – hur dina budskap och handlingar påverkar din målgrupp och vår värld som helhet. Genom att förstå kraften bakom ditt inflytande kan du skapa innehåll som inte bara är engagerande, utan också meningsfullt och gynnsamt för vårt samhälle.

Vår gemenskap är inte bara en plattform för att dela idéer, den är också en möjlighet att knyta värdefulla kontakter med andra deltagare. Tillsammans kan vi lära av varandra.

Influencernätverket är ett nätverk för dig mellan 18–25 år och som:

🌱 Har ett sociala medier-konto

🌱 Vill starta ett sociala medier-konto

🌱 Har eller vill starta en podcast, blogg eller liknande.

Röster från deltagare:

Mahad Abdullahi

“Nu känner jag mig redo att använda mina influencer-färdigheter för att göra en positiv förändring i världen!”

Jasmine Olesen

“Jag tror mycket på att kunskap och medvetenhet är nyckeln till förändring, och sociala medier ger oss möjligheten att dela nya kunskaper med andra.”

Alexandra Lövgren

“Jag tar med mig inspiration och massa ny kunskap om att influera och påverka andra men det bästa är alla likasinnade människor man träffar som blir vänner för livet som jag kan släpa med på alla hållbarhetsevent.”

Tidigare aktiviteter

Unga som gått utbildningen åkte med Fair Action till Almedalsveckan på Gotland. Almedalen är Sveriges största mötesplats för samhällsfrågor, och många politiker är på plats i Visby. Under veckan träffade deltagarna makthavare och ordnade panelsamtal om ungdomars inflytande. Vi lyssnade också på debatter med politiska ungdomsförbund och lärde känna unga från andra organisationer.