Vill du sitta i Fair Actions styrelse?

Nu välkomnar vi dig att ansöka eller nominera personer du tror kan bidra i föreningens strategiska arbete.

/23 februari, 2023/Nyheter/
1-Slide-1-copy-22

Var med och gör skillnad!
När du sitter i Fair Actions styrelse får du en fantastisk möjlighet att påverka föreningen och de framtidsfrågor vi står inför. Vi letar efter personer som vill få företag att ta ansvar för sin påverkan på människor och miljö.

Du behövs!
I år söker vi särskilt dig med kunskaper inom finansiering som kan bidra och skapa ekonomisk hållbarhet i vår ideella organisation. Vi spanar också lite extra efter dig med god erfarenhet av kommunikationsarbete, som kan skapa synlighet och delaktighet bland medlemmar, externa aktörer samt befintliga och kommande samarbetspartners. Självklart känner du att du har tillräckligt med tid att engagera dig i styrelsen! Fair Action strävar alltid efter en bred representation när det kommer till ålder, kunskaper, färdigheter, bakgrund och personligheter. Du behöver inte bo i Stockholm för att kunna kandidera, eftersom det går bra att delta i styrelsens möten på distans.

Hur går ansökan till?
Mejla din intresseanmälan till valberedning@fairaction.se senast den 26 mars.
Uppge namn och kort om varför du är intresserad och vad du tror att du främst kan bidra med. Valberedningen tar sedan kontakt för vidare process. Har du någon annan i åtanke, ställ frågan och skicka sen in en nominering där du kort beskriver varför personen i fråga skulle vara en bra kandidat till vår styrelse.

Tycker du det låter spännande men känner att du inte har tid just nu? Bli medlem och stöd vårt arbete!