Se hit sifferexperter!

Fair Action söker nu en vikarierande ekonomiadministratör då vår ekonom ska vara föräldraledig.

/29 augusti, 2017/Nyheter/
you-stole-apizza-my-heart-1

Fair Action är en ideell förening som sätter press på företag att förbättra arbetsvillkor och betala levnadslöner. Vi granskar företag, driver opinionsarbete samt samarbetar med liknande organisationer i produktionsländer.

Vad kommer jag jobba med?
Dina arbetsuppgifter består i att ta hand om föreningens ekonomihantering som bland annat innefattar löpande bokföring och att genomföra bokslut. Du kommer även sköta föreningens medlemsregister och hjälpa till att rekrytera nya medlemmar. Därutöver kommer du i mån av tid assistera kansliets projektledare när vi till exempel har internationella gäster eller deltar på event.

Vad behöver jag kunna?
Du har utbildning och tidigare erfarenhet av bokföring och tillhörande administration, och vana att använda Björn Lundéns bokförings- och bokslutsprogram eller motsvarande program. Du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat. Det är meriterande om du har erfarenhet av projektredovisning och av att administrera EU-bidrag samt medlemshantering och -rekrytering inom ideella sektorn. Det är en fördel om du har erfarenhet från föreningsverksamhet och ett intresse för rättvisefrågor. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och alla våra medarbetare är med och bidrar till vår gemensamma arbetsmiljö genom att vara lyhörda, tydliga, toleranta och omtänksamma.

Hur ser villkoren ut?
Tjänsten är på deltid och sysselsättningsgraden sätts efter överenskommelse. Vi har kollektivavtal med Unionen/IDEA och vi tillämpar individuell lönesättning. Vikariatet är på 9 månader med tillträde i början av december.
Fair Action har fyra medarbetare och en ideell styrelse. Vi har vårt kontor på Södermalm i Stockholm.
Skicka personligt brev och CV till Ulrika Urey på ulrika@fairaction.se senast den 24 september. Har du frågor om tjänsten kontaktar du Ulrika Urey. Du kan även ringa på 08-643 43 64.