Gå med i vårt nya influencernätverk

Inom ramen för projektet “Use your influence” skapar vi nu ett nätverk av unga influencers, mellan 18–25 år, som ska mötas digitalt fem gånger för att diskutera hållbarhetsfrågor. Vill du vara med? Fyll i vårt formulär.

/7 oktober, 2022/Nyheter/
Influencernätverk

Träffarna inom influencernätverket sker under under hösten 2022 och kommer att innehålla både utbildningsmoment och tid för dig att reflektera, både individuellt och i grupp. Ingen förkunskap krävs, bara ett intresse för hållbarhetsfrågor.

Skicka in en ansökan, via formuläret i den gula rutan här på sidan, så hör vi av oss och berättar mer om nätverket, upplägget samt bekräftar om du får en plats. Ansökan stänger den 23 oktober. Vi har endast ett fåtal platser i år men möjlighet att delta kommer finnas även under 2023.  

Deltagandet är helt kostnadsfritt och du ska helst kunna delta vid alla fem träffar som kommer äga rum digitalt mellan slutet av oktober till slutet av november.

”Use your influence” är ett treårigt projekt som drivs av Fair Action med stöd av Allmänna Arvsfonden. Syftet är att stötta ungas engagemang för en hållbar planet och bidra till ökat ett välmående.