Fair Action söker praktikant våren 2022

Nu är det möjligt att ansöka om praktik på Fair Action via FUF:s praktikantprogram. Vi söker dig som vill vara med och spetsa vårt arbete med Agenda 2030 när det gäller mål 5 (jämställdhet) i allmänhet och könsbaserat våld och trakasserier i företags globala leverantörsled i synnerhet.

/13 september, 2021/Nyheter/
RS136_CAMBODIA wage struggle

Fair Action erbjuder nu en spännande praktikplats där du får vara med och spetsa vårt arbete med Agenda 2030 när det gäller mål 5 (jämställdhet) i allmänhet och könsbaserat våld och trakasserier i företags globala leverantörsled i synnerhet.

  • Du förväntas komma med förslag på hur vi kan implementera vår jämställdhetspolicy i vårt arbete med att ta fram rapporter och kampanjer under våren 2022.
  • Du förväntas agera bollplank till vår arbetsgrupp för temat könsbaserat våld och trakasserier i företags globala leverantörsled samt se över våra förslag till branschmål och rekommendationer till företag i våra fokusbranscher (mode, läder, bank och resor).
  • Du förväntas också agera bollplank i vår externa kommunikation genom våra sociala mediekanaler inom jämställdhetsområdet i allmänhet och könsbaserat våld och trakasserier i företags globala leverantörsled i synnerhet.
  • Du förväntas också arbeta med att implementera vår nya medlemsstrategi i vårt arbete. Medlemsstrategin har utvecklats under det senaste året genom att numera inkludera ungdomar som en särskild målgrupp.

Ansök!
Mer info om relevant kompetens samt ansökningsformuläret finner du i annonsen hos Föreningen för Utvecklingsfrågor: https://fuf.se/fair-action/.