Delta i projektet Generation C – Äldre skapar cirkulär gemenskap

Fair Action och våra partners söker dig som är 65 år eller äldre och som vill engagera dig för global hållbar utveckling för vårt projekt Generation C – Äldre skapar cirkulär gemenskap. Projektet handlar om att engagera personer 65 år eller äldre för klimatfrågan och global hållbar utveckling och pågår i två år (2024-2025).

/28 februari, 2024/Nyheter/
Gruppbild

Om projektet
Syftet med projektet är att involvera personer som är 65 år eller äldre i utvecklingen av ett metodmaterial som kan användas för att engagera andra i hållbarhetsfrågor, och samtidigt bidra till samhörighet och välbefinnande. Målet är att äldre utvecklar metoder för att påverka för en mer hållbar framtid och på så sätt minska sin oro för klimatet. Projektet ämnar stärka delaktighet och ägarskap kring klimatfrågan och global hållbar utveckling samt skapa social gemenskap, delaktighet och meningsfullhet bland personer 65 år eller äldre.

Projektet finansieras av Allmänna Arvsfonden och genomförs i partnerskap mellan Fair Action, Röda Korset Umeåkretsen, ABF Stockholm, Klimataktion, PRO Stockholms län, Sveriges Konsumenter och Ung Media Sverige.

Bli deltagare i projektet Generation C – Äldre skapar cirkulär gemenskap
Fair Action söker nu deltagare till projektet, som är 65 år eller äldre och som vill engagera sig för global hållbar utveckling.
Läs mer om de olika sätten du kan delta och hur du anmäler ditt intresse genom länkarna nedan:

1. Deltagare i styrgrupp. – Gruppen är full för 2024 men möjlighet finns att vara med 2025.

2. Deltagare i referensgrupp

4. Deltagare i workshop

Har du frågor är du välkommen att skicka dem till Lisa Fredriksson, projektledare på Fair Action. Mejladress: Lisa@fairaction.se

Projektet Generation C – Äldre skapar cirkulär gemenskap, finansieras med stöd av Allmänna Arvsfonden.