Kontakt

Fair Action

Fair Action

Ringvägen 80
118 60 Stockholm
Se karta (Ingång på baksidan via Havregatan)

Telefon: 08-643 43 64
E-post: info@fairaction.se
Fakturaadress: arkivplats.931645@arkivplats.se


Medarbetare

Fairtrade-f-lowres-2Charlie Aronsson, vikarierande kanslichef
Kandidatexamen i Företagsekonomi vid Stockholms Universitet. Har läst mänskliga rättigheter och rättvis handel vid Röda Korsets Folkhögskola. Har tidigare arbetat som samordnare för Nätverket rättvis handel, ekonomiadministratör på Swedwatch samt inom fondbranschen och dagligvaruhandeln.
Telefon: 08-643 43 64
E-post: charlie@fairaction.se

Emma Grönlund, projektledare
Kandidatexamen i freds- och konfliktkunskap med fokus på mänskliga rättigheter. Har under flera år arbetat med påverkansarbete inom ungdomsrörelsen, nu senast som generalsekreterare på Riksförbundet Unga Allergiker.
Telefon: 08-643 43 64
E-post: emma@fairaction.se

malin 1 beskurenMalin Kjellqvist, kampanjansvarig 
Examen i statsvetenskap med fokus på hållbar utveckling. Har studerat rättvis och etisk handel vid Röda Korsets Folkhögskola. Arbetade senast på nätverket Rena Kläder med kampanjer för bättre arbetsvillkor i klädindustrin.
Telefon: 08-643 43 64
E-post: malin@fairaction.se

Maria Sjödin, ansvarig för kommunikation
Juristexamen med inriktning mot mänskliga rättigheter. Har tidigare arbetat på konsultfirman Ethix SRI Advisors som rådgivare åt investerare kring hållbarhetsfrågor. Har även praktiserat som researcher på de ideella organisationerna Corporación Nuevo Arco Iris i Colombia samt Svalorna Latinamerika i Nicaragua.
Telefon: 08-643 43 64
E-post: maria@fairaction.se

nina-beskuren

Nina Wertholz, projektledare
Utbildad miljövetare med inriktning mot global utveckling och journalistik. Kommer senast från Naturskyddsföreningen där hon arbetade med miljögifter ur ett internationellt perspektiv. Har tidigare arbetat även för Greenpeace och Världsnaturfonden WWF.
Telefon: 08-643 43 64
E-post: nina@fairaction.se

Hugo Rückert, kommunikatör
Kommer senast från PR-branschen. Arbetade då med att utforma och aktivera kommunikationskampanjer för svenska och internationella företag. Tidigare utbildad inom Relationsmarknadsföring samt kompletterande studier inom Social hållbarhet vid Umeå Universitet.
Telefon: 08-643 43 64
E-post: hugo@fairaction.se

Elin Tjernström, vikarierande projektledare och ansvarig för ekonomi
Ekonom med inriktning på internationellt företagande. Har arbetslivserfarenhet från både ideell och privat sektor, bland andra för organisationerna We Effect och Läkare utan Gränser. 

Telefon: 08-643 43 64
E-post: elin@fairaction.se

Ulrika Urey, kanslichef (tjänstledig)
Utbildad nationalekonom med bakgrund inom internationellt utvecklingssamarbete och inom rättvis handelsrörelsen. Kommer senast från Bolivia där hon har arbetat med demokrati och mänskliga rättigheter för Svalorna Latinamerika. Har även arbetat på Sida med välfärdspolitiska frågor samt med anti-korruption.
Telefon: 08-643 43 64
E-post: ulrika@fairaction.se

 

Foto: Johan Jeppsson och Amanda Söderlund.