Kontakt

Fair Action

Ringvägen 80
118 60 Stockholm
Telefon: 08-643 43 64
E-post: info@fairaction.se
Se karta (Ingång på baksidan via Havregatan)


Medarbetare

Ulrika Urey, kanslichef
Utbildad nationalekonom med bakgrund inom internationellt utvecklingssamarbete och inom rättvis handelsrörelsen. Kommer senast från Bolivia där hon har arbetat med demokrati och mänskliga rättigheter för Svalorna Latinamerika. Har även arbetat på Sida med välfärdspolitiska frågor samt med anti-korruption.
Telefon: 08-643 43 64
E-post: ulrika@fairaction.se
xxxx

Fairtrade-f-lowres-2Charlie Aronsson, ekonomiansvarig
Kandidatexamen i Företagsekonomi vid Stockholms Universitet. Har läst mänskliga rättigheter och rättvis handel vid Röda Korsets Folkhögskola. Har tidigare arbetat som samordnare för Nätverket rättvis handel, ekonomiadministratör på Swedwatch samt inom fondbranschen och dagligvaruhandeln.
Telefon: 08-643 43 64
E-post: charlie@fairaction.se
f

malin 1 beskurenMalin Kjellqvist, kampanjansvarig 
Kandidatexamen i statsvetenskap med fokus på hållbar utveckling. Har studerat rättvis och etisk handel vid Röda Korsets Folkhögskola. Arbetade senast på nätverket Rena Kläder med kampanjer för bättre arbetsvillkor i klädindustrin.
Telefon: 08-643 43 64
E-post: malin@fairaction.se

 

Maria Sjödin, kommunikationsansvarig
Juristexamen med inriktning mot mänskliga rättigheter. Har tidigare arbetat på konsultfirman Ethix SRI Advisors som rådgivare åt investerare kring hållbarhetsfrågor. Har även praktiserat som researcher på de ideella organisationerna Corporación Nuevo Arco Iris i Colombia samt Svalorna Latinamerika i Nicaragua.
Telefon: 08-643 43 64
E-post: maria@fairaction.se

 

Foto: Johan Jeppsson och Amanda Söderlund.